Va propun sa descoperiti bucataria noastra, bazata exclusiv pe produse proaspete, atent selectionate, in functie de anotimp.

Redescoperiti gustul produselor locale si priceperea taranului roman, puse in valoare de acel savoir-faire al unui Chef francez si tehnica sa culinara !

Luatul mesei ca experienta pentru simturi, ingredientele proaspete, locale si sezoniere, implicarea micilor producatori traditionali atent selectionati, regasirea gusturilor autentice, de altadata, ale produselor agriculturii ecologice, totul insotit de rafinamentul specific gastronomiei franceze, acestea sunt valorile care ne anima, directii care ghideaza intreaga echipa 

La Cave de Bucarest.

Chef Thomas Parnaud, 27 de ani, se afla in Romania de la sfarsitul anului 2017 si este Head Chef-ul restaurantului La Cave de Bucarest.

A studiat timp de 3 ani la Scoala Hoteliera din Perpignan din Franta si, in cei 14 ani de experienta, a avut posibilitatea sa lucreze cu unii dintre cei mai cunoscuti chefs, in restaurante cotate cu stele Michelin:

  • Paris –  Atelier Etoile (Joel Robuchon **Michelin)
  • Paris – Hotel Le Bristol Restaurant Epicure (Eric Frechon ***Michelin)
  • Paris –  Pavillon Ledoyen (Cristian Le Squer ***Michelin)
  • Paris – Le Petit Pergolèse (Albert Corre *Michelin)
  • St Barthélémy, Caraibe – Hotel Eden Rock (Eric Desbordes *Michelin)
  • Narbonne, France – Second cuisine, Atelier (Claude Giraud **Michelin)
  • Narbonne, France – Second cuisine, La Table de Saint Crescent (Lionel Giraud*Michelin)