Povestea noastra

Ce misiune crezi ca ar putea sa-si asume un creator de restaurante frantuzesti, care stie ca in Romania mancarea frantuzeasca si traditiile culinare frantuzesti nu sunt percepute la justa valoare? Ce misiune crezi ca are cineva care incearca sa transforme obiceiurile alimentare si culinare romanesti, intr-un ritual al descoperirii gusturilor si combinarii ingredientelor sanatoase si misterioase? Alaturi de ideea si misiunea de a transforma masa intr-un eveniment important al existentei noastre, te invitam sa-ti redescoperi zilnic sinele in armonie cu natura atat de darnica in ingrediente miraculoase. In cateva cuvinte, misiunea noastra este sa te luam partener in lupta de a schimba standardele pretentiilor de la restaurantele in care mergem, in “mancam ca sa traim o viata sanatoasa” si nu “traim ca sa mancam doar astazi”.

Pentru asta, am creat un spatiu extrem de primitor, realizat de nimeni altul decat celebrul designer Jean Grisoni. Undeva in maruntaiele lui se afla o camera speciala, cu temperatura controlata, plina de vinuri atent selectionate. Sistemul acustic, muzica ambientala sau scena ticsita cu instrumente muzicale de exceptie sunt iarasi ceva de povestit prietenilor, odata ce ai participat la unul din evenimentele live La Cave. O zona de lounge ce ofera intimitate si relaxare dar si zona de bar unde se pot testa abilitatile barmanului in materie de cocktailuri, pot fi surse de socializare si completeaza interiorul.

La exterior, terasa foarte racoroasa, ascunsa de frunzisul nucilor, izoleaza perfect de traficul si agitatia orasului in lunile de vara.

Pe partea gastronomica, colaboram cu partenerul nostru, Chef Lionel Giraud din Narbonne, restaurant Table de St. Crescent, o stea Michelin, 4 toques Gault & Millau.